Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul Curier rapid(GLS/Fan Curier) .
Costurile de transport:

  • GRATUIT pentru comenzi de minim 1000 lei
  • 19.34 lei pentru comenzi sub 1000 lei in bucuresti
  • 23,99 lei pentru comenzi sub 1000 lei in afara localitatii

Obs: Pentru localitatile,care nu se afla in reteaua Curier rapid(GLS/Fan Curier) se percepe o extrataxa in functie de volum,kilograme si distante (intre 10 si 50 ron).

Poti opta pentru deschiderea coletului la livrare (bifeaza optiunea din pagina de finalizare a comenzii). Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta (prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de ordin estetic), iti recomandam sa refuzi livrarea. Pentru a refuza livrarea trebuie sa completezi un proces verbal de constatare, in prezenta curierului (la momentul livrarii). Procesul verbal nu mai poate fi completat ulterior.

Clienții noștri sunt foarte importanti pentru noi, așa că încercam intotdeaua să trimitem pachetele în aceeași zi cand primim plata.

Curierul preia pachetele în fiecare zi lucratoare, înainte de ora 16.

După ce faceti o comandă în magazinul nostru, veti primi prin e-mail o pre-factură cu pretul final inclusiv pretul pentru transport.

Produsele aflate  “In Stoc”,se livreaza in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii iar cele care se afla in “Stoc Funrizor” se vor livra  dupa ce produsele comandate ajung in sediul Foxys. Termenul delivrare poate varia intre 2 si 5 zile licratoare(acestea pot fi cazuri izolate, independente de vointa noastra de a va onora comanda).

LA LIVRARE, PRODUSELE VOR FI INSOTITE DE URMATOARELE DOCUMENTE:

– factura fiscala;

– chitanta, daca este cazul;

– certificatul de garantie (poate fi trimisa si in format electonic)

 

X