Returnare produse

Conform legislatiei in vigoare art. 9 din Ordonanţa Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 1. Pentru a returna un produs, primul pas este sa completezi formularul RMA furnizat de Foxys.Prin completarea acestuia, usuram procesul de identificare a comenzii dumneavoastra.

Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a ne contacta in prealabil. Astfel, eliminam posibilitatea ca coletul sa ajunga la noi fara datele de contact ale clientului.

Ve rugam sa introduceti in colet o copie dupa factura sau datele dvs. de identificare si numarul comenzii.  

 1. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original si cu toate accesorile,etichetele intacte.

Din acest motiv va recomandam sa impachetati produsul in mod corespunzator (de exemplu, puteti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ati primit). Firma noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

 1. Pc Office Security SRL isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 5 şi 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G 34/2014 in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

 1. Cheltuielile de expediere vor fi suportate integral de catre client. 
 2.  Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile calendaristice de cand am primit notificarea de retragere din partea clientului. Putem amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia clientul a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0371-783-783 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie pe adresa de mail contact@foxys.ro

Categorii de produse ce nu se pot returna:

 1. Produse care prezinta modificari fizice,zgarieturi,lovituri,ciobiri (defecte ce nu au fost semnalate in primele 48 de ore de la primirea coletului), Produse care au fost instalate sau modificate (ex. Mufa alimentare taiata, carcasa gaurita, urme de suruburi de la montaj, soft din fabrica modificat,parolat,etc)
 2. Produse fara ambalaj original complet care sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat.
 3. Produse cu ambalajul deteriorat .
 4. Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.
 5. Produse cu soft/firmware modificat.
 6. Produsele care nu sunt in stoc FOXYS si trebuiesc aduse cu precomanda. (toate produsele care apar pe site cu : Precomanda ).

Clauze Finale:

 1. Conform O.G nr.130 din 31/08/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificari si completari ulterioare , politica de renuntare la cumparare si returnare produse in termen de 14 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.
 2. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, clientul este sfatuit sa refuse receptia.
 3. In cazul returnarilor repetate,depasirea termenului de retur,neindeplinirea conditiilor de renuntare la cumparare si returnare sau neacceptarea taxei de curier, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor
X